Inmatriculare pas cu pas

Inmatriculare auto pas cu pas

Inmatriculare auto pas cu pas

Inmatriculare auto pas cu pas

Pregatesc gratuit dosare pentru inmatriculare

Verificati documentele si seriile autoturismului inainte de cumparare

Asigurati-va cu documentele sunt complete (gasiti o lista informativ AICI )

  • Pe langa ducumentele de inmatriculare straine ( daca este cazul ) , nu trebuie sa va lipseasca contractul de vanzare cumparare.
  • Inregistrati autoturismul la impozit ( la primaria de care apartineti ) documentele de care aveti nevoie in functie de starea actuala (neinmatriculat , inmatriculat, radiat …) le gasiti AICI
  • Daca masina a fost adusa pe trailer sau numere de inmatriculare straine au expirat, puteti solicita atorizatie provizorie de circulatie ( numere rosii ) care este valabila pentru 30 de zile. Se pot solicita maxim 3 autorizatii totalizand un numar de 90 de zile.
  • Programarea la Registru Auto Roman online AICI sau telefonic la nr. 0219672
  • Plata timbrului de mediu se poate calcula pe calculatorul din dreapta sus sau AICI.  Actele necesare la finante in functie de starea autovehicolului (neinmatriculat , inmatriculat ) le gasiti AICI.
  • Depunrea Dosarului la D.R.P.C.I.V. documentele necesare le gasiti AICI.

Timpul necesar inmatricularii auto difera in functie de judet la fel si o parte din formulare .

Formularerele si procedurile necesare inmatriculari auto in functie de judet le gasiti AICI alegeti cu mousul judetul de care apartineti.

Daca doriti sa verificati valabilitatea asigurarii straine , a verificari tehnice sau daca vehiculul a fost radiat din tara de provenienta o puteti face AICI.

In speranta ca ghidul de inmatriculare auto v-a fost cat de putin util va doresc o zi buna.